Over de docent

De cursussen en workshops worden gegeven door

Melissa Heijmans

Ik ben Melissa en ik geef met veel plezier les in programmeervaardigheden. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in games en computers. Ik vind het leuk om kinderen van deze generatie optimaal digitale vaardigheden te helpen ontwikkelen. In 2018 kwam ik in aanraking met Scratch en ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik ben begonnen met lesgeven tijdens Codekamp. Daarna heb ik de stap gezet om zelfstandig les te gaan geven in Scratch en andere digitale- en programmeervaardigheden. Mijn achtergrond? Ik ben in het bezit van een propedeuse van de Pabo, een universitaire bachelor en werkervaring in de ICT. Ik heb certificaten in programmeren met HTML/CSS en Python en ik heb bij de Technische Universiteit in Delft een cursus gevolgd ‘Scratch voor Leerkrachten’.

Reacties gesloten.